Verzenden en retourneren

Verzenden
De verzending binnen Nederland is bij To the South helemaal gratis! Buiten Nederland zijn de verzendkosten gratis vanaf €20,-. Wil je je bestelling graag naar een land buiten Europa verzenden? Neem even contact met ons op.

95% van onze producten passen in een envelop of een brievenbus pakje. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. Uitzondering: Bestel je een rol perimeterdraad of meer dan 100 draadpennen dan verzenden we via pakketpost.

In Nederland is je pakket in 95% van de gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

In de rest van Europa is je pakket in 95% van de gevallen binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Doordat er bijvoorbeeld in België maar twee keer per week briefpost wordt bezorgd, komt het soms voor dat het 4 tot 6 werkdagen duurt voordat het pakket in huis is.

Nederland

Besteld op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

In huis binnen

1-2 dagen
1-2 dagen
1-2 dagen
1-2 dagen
3-4 dagen
3-4 dagen
2-3 dagen

Europa

Besteld op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

In huis binnen

2-3 dagen
2-3 dagen
2-3 dagen
2-3 dagen
4-5 dagen
3-4 dagen
2-3 dagen

Retourneren
Is je bestelling toch niet helemaal wat je zocht? Retourneren is geen probleem. Je hebt bij To the South 30 dagen bedenktijd, dus je kunt de product(en) binnen deze termijn retourneren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@tothesouth.com, dan ontvang je binnen 2 werkdagen een mail met instructies zodat je je bestelling kunt terugsturen. Hier heb je 14 dagen de tijd voor. Als we de retourzending hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen.