Over To the South

Wij zijn To the South, uit het zuiden van het land! Wij zijn helemaal in de ban van moeiteloos gazononderhoud. We snappen het – wie heeft er nu tijd voor traditioneel maaien? Wij niet! Daarom hebben we ons gestort in de wereld van robotmaaier onderdelen en bieden we jou de allerscherpste mesjes en beste accessoires voor de allerscherpste prijzen om je gazon er geweldig uit te laten zien, zonder gedoe!

Waarom To the South?

Topkwaliteit
We schotelen je alleen de beste robotmaaiermesjes en accessoires voor je robotmaaier voor. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, maar gaan ook extra lang mee!

Hulp nodig?
Ons team van robotmaaierspecialisten is altijd beschikbaar om je te helpen met het vinden van de juiste spullen voor jouw maaier. We weten alles!

Jouw tevredenheid telt
We willen dat je blij bent, punt. Onze missie is om je winkelervaring zo soepel mogelijk te maken.

Snelle bezorging
We begrijpen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan. Daarom zorgen we voor vliegensvlugge bezorging.

Kortom: To the South is de webshop met dé perfecte mesjes voor je robotmaaier en nog véél meer! Ons assortiment blijft maar groeien, en alles tegen de allerscherpste prijs! Daarnaast zijn de verzendkosten binnen Nederland altijd gratis en buiten Nederland gratis verzending vanaf €20,-. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs, het beste van beide werelden. Wij leveren standaard de benodigde schroeven bij onze robotmaaier mesjes zodat het vervangen kinderspel wordt. Vlijmscherpe mesjes voor een vlijmscherpe prijs!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen en laatste acties? Volg ons dan op sociale media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

To the South
KvK: 76439593
BTW: NL860623671B01
IBAN: NL32 BUNQ 2039 463 968

Langenakker 4
5756 BS Vlierden

WhatsApp: +31 (0)6 – 14 15 66 71

WebwinkelKeur keurmerk