Word reseller bij To the South

Welkom bij To the South! Wij hechten veel waarde aan onze zakelijke klanten zoals hoveniers en tuinspecialisten. Jij bent namelijk de drijvende kracht achter prachtige tuinen en de installatie én reparatie van robotmaaiers. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare en hoogwaardige robotmaaiermesjes, perimeterdraad en andere onderdelen te hebben om jouw werk efficiënt en succesvol te kunnen uitvoeren. Als onze zakelijke klant ontvang je altijd 15% korting op ons gehele assortiment!

Hoe meld je je aan?

Om je aan te melden voor ons zakelijk programma hoef je maar één ding te doen. Stuur ons een e-mail met je aanvraag en wij gaan direct voor je aan de slag. In deze mail ontvangen we graag je bedrijfsgegevens zodat we een zakelijk account voor je kunnen aanmaken.

Meld je aan!

Waarom kiezen voor To the South?

Wij zijn trots op onze expertise in robotmaaiermesjes en onderdelen. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar streven er ook naar om onze zakelijke partners de best mogelijke ervaring te bieden.

Kwaliteit:

Onze producten voldoen aan de hoogste normen en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren.

Ruim assortiment:

Ontdek een uitgebreide selectie robotmaaiermesjes, perimeterdraad, draadpennen, aansluitklemmen en gel connectoren voor diverse merken en modellen.

Snelle levering:

Vandaag besteld voor 15.00 uur = morgen in huis! Wij begrijpen dat tijd cruciaal is. Daarom zorgen wij voor snelle en betrouwbare levering, zodat jij altijd kunt rekenen op een soepele bedrijfsvoering.

To the South, jouw partner voor hoogwaardige robotmaaiermesjes en onderdelen. Samen groeien we naar een groener en efficiënter morgen!