Blog

Welkom op onze blogpagina! Hier delen we onze kennis en inzichten over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor jou als lezer. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, praktische tips of achtergrondinformatie, wij hebben het allemaal. Blijf ons volgen voor de laatste updates!

Onmisbare reparatiesets voor robotmaaiers – Met een reparatieset bij de hand ben je altijd voorbereid op mogelijke complicaties, en kun je snel en efficiënt reageren op problemen met het begrenzingsdraad.

Stalen of titanium gecoate robotmaaier mesjes – om ervoor te zorgen dat je robotmaaier goed werkt en je gazon er netjes uitziet, is het belangrijk om de juiste mesjes te kiezen. Er zijn twee veelvoorkomende soorten mesjes die worden gebruikt in robotmaaiers: stalen en titanium gecoate mesjes.

Perimeterdraad aanleggen en repareren – perimeterdraad is een essentieel onderdeel van een robotmaaier die ervoor zorgt dat de maaier binnen de grenzen van je gazon blijft. Deze draad wordt ingegraven langs de omtrek van het gazon en zendt een signaal uit dat de robotmaaier detecteert.

Robotmaaier mesjes vervangen – robotmaaiers zijn een handige manier om je gazon in topconditie te houden, maar net als bij elk ander apparaat zullen de bladen op een gegeven moment slijten en zullen ze vervangen moeten worden. Maar hoe doe je dit?

Top 10 robotmaaiers – er zijn tientallen verschillende robotmaaiers op de markt. Hoe weet je nu welke robotmaaier het meest geschikt is voor jouw gazon? Wij hebben de top 10 best verkochte robotmaaiers voor je op een rijtje gezet.